Menu

Aktiekväll i Stockholm

By Visited 3179 times , 1 Visits today

Start Date: mars 31, 2015
End Date: mars 31, 2015
Time: 16:00 to 21:00

Location: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm, 1 trappa upp

Get Direction View Large Map

Description

En aktiekväll med sex spännande företag. Igrene tar nu nästa stora steg i sin gasverksamhet, Swemet verksamt inom den nya generationens smarta elnät står inför notering och prospekteringsföretaget Orezone som ska notera sig under maj. Nu kommer även kursraketen Moretime och presenterar sin spännande avknoppning och omtalade VibroSense som står inför notering. Det spännande medtech-företaget Brighter som är noterat på First North ansluter sig också. Anmäl dig idag till stockholm@finansevent.se

Tidsschema (ungefärliga tider)

16:00 Orezone
16:40 MDS Digital Solutions (Moretime)
17:20 Swemet
18:00 Igrene
19:20 VibroSense
20:00 Brighter

Igrene

Siljansringen är resultatet av ett meteoritnedslag för 377 miljoner år sedan. Det är Europas största meteoritkrater. Igrene har upptäckt gasfyndigheter på flera platser längs Siljansringens perifera delar. Flera provborrningar har genomförts, och i flertalet av dessa hål förekommer tydliga flöden av ren metangas. Nu pågår arbetet med att försöka fastställa hur stora gasvolymer det handlar om. Igrene har varit verksamt i cirka tio år. Bolaget har undersökningstillstånd för gas och olja för ca 71 000 hektar av den del av Siljansringen som ligger utanför nedslagskratern där förutsättningarna för att hitta lock, som håller gasen instängd, är goda. Noterat på Aktietorget.

Swemet

Swemet säljer produkter och bygger system åt små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät, en del av den stora Internet of Things-utvecklingen. Marknaden förväntas sätta fart under 2015, till stor del drivet av EU-direktiv som kräver att hundratals miljoner elmätare måste ha bytts ut senast 2020. Företaget ska notera sina aktier inom de närmaste månaderna.

MDS Digital Solutions

MDS Digital Solutions är ett teknik- och tjänstebolag i framkant som utvecklar en automatiserad bokföringstjänst. Det är kursraketen Moretime som knoppar av och särnoterar den spännande verksamheten inom automatiserad bokföring. En presentation du inte vill missa, en av de första gångerna Moretime talar om just denna verksamhet.

Orezone

Orezone är ett svenskt prospekteringsbolag som innehar prospekteringslicenser som täcker potentiellt brytvärda basmetaller i norra Sverige, liksom andra licenser med spännande framtidsutsikter. Noteras på Aktietorget under maj.

VibroSense

VibroSense Dynamics utvecklar och marknadsför medicintekniska produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter till diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler, forskare. Gör just nu en nyemission inför sin listning på Aktietorget.

Brighter

Brighter utvecklar framtidens hjälpmedel som förbättrar individens livssituation och vardag. Hälften av Sveriges 4,6 miljoner hushåll kommer inom fem år vara uppkopplade för vård i hemmet eller genom mobila enheter. Brighters mål är att förenkla, effektivisera och stärka banden mellan patienten och vården genom att utveckla innovationer inom e-hälsa – en marknad som redan i år, 2015, är värd 160 miljarder US dollar globalt. Brighter är noterat på First North.

Det bjuds på kaffe och smörgås under kvällen. Eventet är gratis, men det krävs en anmälan till stockholm@finansevent.se

Välkommen!

Organizers

Organized by :  Finansevent

About the Organizers :

Finansevent arrangerar event där investerare och företag kan mötas. Investerare får möjlighet lyssna till och prata med företagsledare och företag kan nå ut med sitt budskap.

Hur du anmäler dig för eventet

Du anmäler dig till eventet genom att maila stockholm@finansevent.se. Eventet är gratis, men du måste anmäla dig för att reservera en plats.

Comments are closed.

Related Events