Menu

Aktieträff med Alfred Berg, Vitec och Skanska

By Visited 911 times , 1 Visits today

Start Date: maj 17, 2017
End Date: maj 17, 2017
Time: 18:00 to 21:00

Location: Östra Reals aula, Karlavägen 79, Stockholm

Get Direction View Large Map

Description

Till sitt sista möte före sommaren har Aktiespararna Stockholm Östermalm/Djurgården bjudit in Alfred Berg, Vitec och Skanska.

Program
Alfred Berg är en av Sveriges äldsta aktörer inom kapitalförvaltning. Bolaget har ägts av bland annat bankiren Alfred Berg och Volvo med Per G Gyllenhammar i spetsen. Idag är bolaget helägt av BNP Paribas vilket möjliggör en bred global verktygslåda av tjänster. Alfred Berg är den franska koncernens specialist inom nordiska aktier och räntor. Bolaget sitter på Nybrokajen i Stockholm och har även kontor i Oslo och Helsingfors. De senaste 10 åren har bolaget varit mest fokuserat på institutionella kunder men har de senaste åren var mer aktiva mot den privata marknaden. Hemsida: www.alfredberg.se.
Alfred Berg presenteras av Jonas Olavi, Nordic Head of Tactical Asset Allocation & Portfolio Manager.

Vitec Software Group AB är ett nordiskt programvarubolag som utvecklar och levererar verksamhets-kritiska standardiserade programvaror för branschunika behov. Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge och växer i huvudsak genom förvärv av mogna programvarubolag i vertikala segment. Bland deras kunder finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker och försäkringsbolag, hälsoföretag, bildelshandlare, energibolag och avfallshanteringsföretag. Koncernen har 500 medarbetare och omsatte 675 Mkr
år 2016. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm. Hemsida: www.vitec.se.
Företaget presenteras av Olov Sandberg, grundare och fd v VD.

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag, fokuserat på utvalda hemmamarknader i Norden, övriga Europa och Nordamerika. Med stöd av globala trender i urbanisering och demografi samt genom att gå i spetsen för hållbarhet, erbjuder Skanska konkurrenskraftiga lösningar i enkla såväl som de mest komplexa uppdragen, vilket hjälper både kunder och samhället att skapa en hållbar framtid. Koncernen har idag 41 000 medarbetare på utvalda hemmamarknader i Europa och USA. Omsättningen år 2016 uppgick till 151 miljarder kronor. Skanska är listad på Large Cap. Hemsida: www.skanska.se.
Skanska presenteras av Per Heinrup, Investor Relations Officer.

Kvällen avslutas med en samling i skolans matsal där de deltagande företagen bjuder på en smörgås och ett glas vin eller lättöl/vatten.

Organizers

Organized by :  Aktiespararna Stockholm Östermalm/Djurgården

About the Organizers :

Aktiespararna Östermalm/Djurgärden är en av fyra "innerstadsavdelningar" i Stockholm och brukar hålla sina möten i Östra Real på Karlavägen, centralt beläget inom det område, där merparten av dess medlemmar är bosatta.

Mötena är främst förlagda till kvällstid (med början kl 18) och brukar avslutas med smörgås och vin eller vatten i skolans matsal, där du för övrigt har tillfälle att träffa andra aktieintresserade medlemmar och representanter för de företag som presenteras i samband med Aktieträffen.

Hur du anmäler dig för eventet

Du anmäler dig via länken nedan.

Klicka här för att registrera dig

Comments are closed.

Related Events