Finansevent i Stockholm

Av Besökt 2917 gånger , 6 Besök idag

Datum: november 3, 2014
Slut: november 3, 2014
Tid: 18:00 till 21:00

Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, 102 44, Stockholm

Beskrivning

Fyra spännande bolag presenterar sig på detta kvällsevent på Scandic Anglais.

Compound Semiconductor Technologies – Halvledartillverkare som specialiserat sig på optoelektroniska enheter. Står inför en notering på Aktietorget. Samma huvudägare som Sivers IMA.

Doxa – Uppsalabaserat dentalföretag som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar dentala biokeramiska produkter. Gör en nyemission. Noterat på First North.

Moretime – Revolutionerar de små och medelstora företagens tillgång till professionella tjänster. En digital portal av effektiva onlinetjänster som kombineras med enkel tillgång till professionella människor i den analoga världen för de lite mer komplexa situationerna. Gör en nyemission till intressanta villkor. Noterat på Aktietorget.

Traveas – Erbjuder molnbaserade tjänster för så kallad ”Sales & Marketing Automation”, samt är en outsourcing-partner för hela processen kopplad till att sälja annonser i media. Gör en nyemission. Noterat på Aktietorget.

Anmäl ditt deltagande till stockholm@finansevent.se

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Välkommen på ett spännande event!

Få vägbeskrivning Se stor karta

Arrangör

Arrangerat av:  Finansevent

Finansevent arrangerar event där investerare och företag kan mötas. Investerare får möjlighet lyssna till och prata med företagsledare och företag kan nå ut med sitt budskap.

Hur du anmäler dig för eventet

Eventet är gratis, men anmälan är obligatorisk. Boka din plats på stockholm@finansevent.se

Event-kategorier: Investerarmöten.

Kommentarer är avstängda

Liknande event