Menu

Investerarkväll på Scandic Park Hotell

By Visited 1386 times , 2 Visits today

Start Date: juni 1, 2017
End Date: juni 1, 2017
Time: 18:00 to 21:00

Location: Karlavägen 43, Stockholm

Get Direction View Large Map

Description

Eminova Fondkommission bjuder in till en trevlig kväll med fem intressanta bolag som kommer att presentera sig, sina verksamheter och framtida planer.

Efter presentationerna följer ett avslappnat mingel, med möjlighet att träffa företagen och ställa frågor. Företagen bjuder på snittar med passande drycker.

18:00 – 18:05 Mats Christiansen, Eminova Fondkommission hälsar välkommen.

18:05 – 18:30 Raybased, vd Lennart Olving – Raybased är listat på Aktietorget och utvecklar och säljer ett trådlöst system för styrning och optimering av alla elektriska funktioner I fastigheter, såsom t.ex. värme, ventilation, belysning och säkerhet. Systemet är kompatibelt med både befintliga och framtida system och komponenter, vilket skapar oändliga möjligheter.

18:30 – 18:55 ESEN eSPORTS, vd Joakim Stenberg . ESEN eSports är en av Sveriges största streamingkanaler för esport och gaming. Vi producerar stora esportturneringar som King of Nordic, King of the Storm och KoN Overwatch Cup, samt gör och sänder turneringar på events som Copenhagen Games, Birdie, Digitality X och Dreamhack inom stora spel som CS:GO, League of Legends, Heroes of the Storm, och Overwatch. Vi arrangerar även andra events och programserier inom esport, cosplay och gaming. Företaget har kontor i Stockholm med cirka 10 anställda.

18:55 – 19:20 IQS Energi Komfort, vd Malin von Post – IQS Energi Komfort AB hjälper fastighetsägare att bli mer hållbara med smarta energilösningar och är sedan augusti 2016 listat på Nordic MTF (NGM). Bolaget grundades 1996 och har gjort över 10 000 värmepumps-installationer i Stor-Stockholm och är ett av Sveriges största IVT Center. Målgruppen är förutom villamarknaden, den starkt växande marknaden för större fastigheter som bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. IQS Energi Komfort har en egen organisation för försäljning, projektering, installation och service, allt för att kunna ha egna resurser i alla led för att leverera hög kvalitet till kunderna.

19:20 – 19:45 Deflamo, vd Johnny Bodin – Deflamo är ett specialkemiföretag som utvecklar, producerar och marknadsför miljömässigt överlägsna flamskyddsmedel under produktnamnet Apyrum. Apyrum är ett patenterat, miljöanpassat och biologiskt nedbrytbart alternativ till farliga flamskyddsmedel som är skadliga för miljö och hälsa. Vårt mål är att ersätta miljöskadliga konventionella flamskyddsmedel i plaster, polymera material, papper, trä och textilier. En central del i Deflamos erbjudande är att hjälpa kunderna med formulering, testning och införande av flamskyddade produkter med Apyrum. Detta bidrar till att våra kunder kan utveckla nya produkter med miljöanpassad profil både billigare och snabbare. Deflamo AB är ett publikt svenskt aktiebolag som är listat på Nasdaq First North.

19:45 – 20:10 Redwood Pharma, vd Martin Vidaeus – Redwood Pharma AB utvecklar ögonläkemedel inom områden med stora medicinska behov. Företagets första projekt är utveckling av en läkemedelskandidat RP101 med en känd aktiv substans mot kroniskt torra ögon hos kvinnor efter klimakteriet som har måttliga till svåra besvär. Med hjälp av drug delivery plattformen IntelliGel®kan frisättningen av aktiva substanser kontrolleras. Genom IntelliGel®kan Redwood Pharma även förbättra doseringen av andra etablerade läkemedel. Redwood Pharmas styrka ligger i formulering och tidig klinisk utveckling. Intäkter ska genereras genom licensavtal med läkemedelsbolag som har resurser att tillverka och sälja produkten på världsmarknaden. Redwood Pharma AB (publ) är noterat på Aktietorget.

20:10 – 21:00 – Mingel med talare och gäster, det bjuds även på snittar och dryck.

Organizers

Organized by :  Eminova Fondkommission

About the Organizers :

Med en god och personlig service står Eminova till förfogande för alla bolag som avser genomföra någon form av värdpapperstransaktion.

Du anmäler dig till eventet genom att maila investerartraffar@eminova.se. Eventet är gratis. Anmäl dig senaste den 29 maj 2017. Kom ihåg att även ange namn på eventuell gäst. Antal platser är begränsat.  

Comments are closed.

Related Events