Menu

Sedermeradagen Malmö

By Visited 1034 times , 3 Visits today

Start Date: maj 9, 2017
End Date: maj 9, 2017
Time: 07:30 to 19:15

Location: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg 4, Malmö

Get Direction View Large Map

Description

Sedermera Fondkommission har nöjet att bjuda in till Sedermeradagen Malmö den 9 maj 2017. Under en heldag kommer du att få bekanta dig med 14 spännande bolag inom olika branscher. Bolagen kommer att berätta om deras verksamheter, nulägesstatus och framtidsplaner. Nedan presenteras vilka bolag som hitintills är klara för att medverka på Sedermeradagen i Malmö.

Dagen kommer att modereras av Peter Malmström. Utöver intressanta bolagspresentationer och intervjuer kommer dagen även att ha inslag av underhållning. Eventet har också fokus på tillväxt och Öresundsregionen, vilket också kommer spegla andra inslag på Sedermeradagens agenda.

Dörrarna öppnar klockan 07:30 för frukost. Fram till cirka klockan 18:00 pågår bolagspresentationer, föreläsningar och intervjuer. Dagen innehåller dessutom fikapauser, lunch och avslutas med en Börsbar där det ges möjlighet att umgås och mingla med både företag och investerare samt njuta av god mat och dryck.

Anmäl dig redan idag för att säkra din plats på ett av årets största investerarevent.

Organizers

Organized by :  Sedermera Fondkommission

About the Organizers :

Sedermera Fondkommission är en bifirma till ATS Finans AB, ett värdepappersbolag under Finansinspektionens tillsyn. Sedermera erbjuder ett brett sortiment av tjänster till bolag som befinner sig i fas antingen inför, under eller efter notering på aktiemarknaden. Sedermera arbetar för långvariga kundrelationer och tjänsterna är anpassade för varje tidpunkt i kundföretagens livscykel.

Hur du anmäler dig för eventet

Eventet är gratis. Du anmäler dig via länken nedan.

Klicka här för att registrera dig

Comments are closed.

Related Events