Menu

Presentation av Bayn samt glassprovning

By Visited 839 times , 1 Visits today

Start Date: maj 31, 2017
End Date: maj 31, 2017
Time: 18:00 to 19:00

Location: Engelbrektsplan 2, 2 trappor, Stockholm

Get Direction View Large Map

Description

Bayn Europe är ett kunskapsbaserat företag som hjälper livsmedelsproducenter i världen att möta marknadens krav på att bygga en hälsosammare värld. Nu bjuder Mangold in till en kväll där Bayn berättar om vad som händer i bolaget, samt ger oss ett smakprov på hur företaget arbetar – bokstavligen talat.

Bayns lösningar reducerar socker i produkter och skapar nya, naturligt sötade livsmedel med ett lågt kaloriinnehåll. Deras naturliga ingredienser, som förfinats med hjälp av vetenskaplig forskning, utvecklas till innovativa hälsosamma recept – i nära samarbete med kunderna inom den globala livsmedelsindustrin. Under kvällen får vi chans att testa Bayns produkter, när Nonnas Gelato bjuder på glassprovning.

Organizers

Organized by :  Mangold

About the Organizers :

Mangold är en oberoende fondkommissionär som erbjuder moderna finansiella tjänster till företag, institutioner och privatpersoner. Mangolds vision är att vara den ledande utmanaren inom den svenska banksektorn och våra ledord är att vara snabb, modern & tillgänglig.

Verksamheten innefattar värdepappershandel, corporate finance, emissionstjänster, kapitalförvaltning och market making. Mangold är en av de marknadsledande likviditetsgaranterna och uppdragstagarna som Certified Adviser på NASDAQ OMX First North.

Hur du anmäler dig för eventet

Du anmäler dig till eventet genom att maila Anmalan@mangold.se. Eventet är gratis

Comments are closed.

Related Events