Menu

VR-investerarkväll i Stockholm

By Visited 2525 times , 2 Visits today

Start Date: maj 23, 2017
End Date: maj 23, 2017
Time: 18:30 to 20:30

Location: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, 102 44, Stockholm

Get Direction View Large Map

Description

Den 23 maj kl 18:30 är det dags för en unik investerarkväll inom den spännande VR-branschen, ett tech-område som är i sin linda samtidigt som världens företag, stora som små, nu sätter stort fokus på att vara med i utvecklingen.

Finansevent anordnar nu en unik investerarkväll på Scandic Anglais där du får lyssna till ett företag som är noterat och två som har noteringsplaner.

Crunchfish verkar inom de snabbväxande områdena förstärkt (AR) och virtuell verklighet (VR), där de utvecklar mjukvara som skapar nya interaktionsmöjligheter med konsumentelektronik. Crunchfish gör det bland annat möjligt att styra enheter med gester, vilket är helt avgörande för att förverkliga potentialen med VR och AR. Crunchfish är ett av Sveriges internationellt teknikledande företag. Noterat på First North.

ScioVR är ett svenskt VR-bolag som använder VR för forskning, utbildning och kunskapsöverföring. Bland annat samarbetar ScioVR med Södersjukhuset i Stockholm kring Virtual Operating Room, där läkarteam kan träna på operationer i en virtuell miljö.

PlayMagic är ett spelföretag från Malta som gör spel till flera olika plattformar, där man satsade på VR-spel redan från start. Företaget har byggt upp bra relationer med flera av världens stora teknik-, VR-, och spelbolag. PlayMagic är i en position där de kan dra nytta av att de stora aktörerna behöver bra innehåll till sina plattformar.

Anmäl dig redan idag på stockholm@finansevent.se

Finansevent bjuder på kaffe och smörgås.

Välkommen!

Begrepp

VR: Virtual Reality, eller virtuell verklighet på svenska.

AR: Augmented Reality, eller förstärkt verklighet på svenska. Här går man inte in helt i en virtuell värld utan ser den verkliga omgivningen, som kompletteras med virtuella objekt.

Organizers

Organized by :  Finansevent

About the Organizers :

Finansevent arrangerar event där investerare och företag kan mötas. Investerare får möjlighet lyssna till och prata med företagsledare och företag kan nå ut med sitt budskap.

Hur du anmäler dig för eventet

Du anmäler dig till eventet genom att maila till stockholm@finansevent.se. Eventet är gratis.

Comments are closed.

Related Events